Skip to content

Ballyland Trylleshow

Ingen VoiceOver-ferdigheter kreves
Vanskelighetsgrad: Moderat
Bevegelser: Dra med en finger, splitt-trykk, dobbelt trykk, enkelt sveip mot høyre/venstre med en finger, tre-fingers sveip til høyre/venstre

Download on the App Store

Ballyland Trylleshow er et morsomt iPad-spill som gir barn en god start på å bruke en iPad eller annen iOS-mobil berøringsskjerm enhet ved hjelp av VoiceOver, Apples innebygde skjermleser.

De fire flernivå-scenene i Ballyland Trylleshow følger Ballylandernes forberedelser til en forestilling i et magisk show. Barn øver på sine egne 'magiske' berøringsbevegelser mens de beveger seg gjennom appen. Når de har mestret alle nødvendige berøringsbevegelser, får de ansvaret for Ballyland sitt magiske trylleshow!

Mens de leker og samhandler med Ballyland-karakterene, lærer barna tilgjengelighetskonsepter og grunnleggende fingerbevegelser for VoiceOver. Du trenger ikke å være en VoiceOver-ekspert for å hjelpe barnet - men mot slutten av Trylleshowet kan du være godt på vei til å bli en!

Gå til instruksjoner og tips
Gå til hurtig start for Ballyland Trylleshow.
Gå til spesielle tips og opplæring for blinde lærere.
Opplæring om splitt-trykk bevegelse fra 'Paths to Technology'.
Besøk nettsiden for å laste ned 3D-utskriftsfiler for Ballyland-modeller for å støtte læring.

Ballyland Trylleshow er den norske versjonen av den populære engelskspråklige Ballyland Magic Plus-appen. Den norske versjonen ble utviklet for og i samarbeid med Statped, Norge.

"Eleven min slet med dobbelt trykk. Takket være den morsomme 'Tap Tap Sangen', klarte hun å tilpasse motorikken sin og perfeksjonere denne viktige VoiceOver-bevegelsen på rekordtid, til sin egen glede."
Spesialpedagog (Synsnedsettelse)